Nyt palasinkin aika pikaisesti takaisin tänne blogiini, koska sain käsiini tällainen hyvän olon joulujälkiruoka ohjeen. Kiitos ohjeesta huippukokki Henrik Poulsen.
Olen ollut sokerittomalla ruokavaliolla kohta 7 vuotta ja omalle hyvinvoinnilleni se on edelleen tärkeää. Postauksia aiheesta löytyy ainakin täällä ja täällä ja loput 100, jos laitat blogini hakukenttään sokeriton ruokavalio.
Ja täytyy sanoa, että oli tosi hyvä yhdistelmä tuo vaniljajäätelö ja keksin murut erityisesti. Mandariini raikastaa lisää ja kuivatut luumut tuovat täyttävyyden tuntua ja edistävät ruuan sulatusta. Mieheni suosikki oli vielä hänen oma inkivääriversio hunajakekseistä.
Hitsit tätä vuoden valoisinta aikaa ja toivottavasti saitte jotain selvää kuvista ;).
Ihanaa joulua jos ei kuulla tätä ennen. Voikaa hyvin ♥
Terveisin,
Riikka
Vastaa